luni, 1 ianuarie 2018

Bila Labut

Lebada alba, parca asta inseamna Bila Labut. De ce numele asta? Lipsa de inspiratie, si in plus este numele unui complex comercial pe langa care trecem de fiecare data in drum spre cazare.

Prague random fact #5: majoritatea semafoarelor din oras, mai ales din centru sunt gandite cu fluidizarea traficului in minte. Si cand zic asta, ma refer la faptul ca timpul alocat traversarii este infim. In intersectiile cele mai vinovate de aceasta boala, nu ajungi decat pana la jumatatea strazii si asta pe strazi cu maxim doua benzi pe sens. Cand gasim cate o trecere la care te apuca rosu la 3/4 ne consideram deja norocosi. Bineinteles, masinile nu au verde in secunda urmatoare; are loc doar un joc psihologic asupra turistilor care altfel ar fi probabil si mai inceti si turistici decat in mod normal. 

Prague random fact #8:  centrul orasului fiind relativ vechi, se constata tendinta aceea evidenta la orasele medievale si anume lipsa copacilor. Bineineles, cand e loc de un parculet sau un deal, copaci exista dar poti sa te plimbi jumatate de ora in zonele vechi fara sa dai de o vegetala. 

 Un modest turn din cartier
 Prea devreme?
 De apreciat in mod special papusa spanzurata corespunzator de pe terasa
 Alt turn de pe traseul zilnic
 Ceva frumos prin Piata Mare. Nici poza cu ceasul astronomic nu am, of
 Imi pot imagina aceasta strada acum 100 de ani. Probabil nu mult s-a schimbat in aspectul ei
 Am gasit un loc frumos. Din pacate cand am vrut sa revenim pentru revelion, era inchis si existau paznici. Why? S-ar fi vazut atat de bine artificiile de aici. Mult prea bine, cred ca asta era problema..
 Aici fusese candva o statuie imensa cu Stalin. Acum exista acest metronom
 Traditie locala de metronom
 Baiatul nu a reusit sa-si adauge baschetii colectiei cat am stat noi aici. La un moment dat a renuntat si a plecat lasand baschetii unde erau cazuti
 Mor gagicile dupa el
 Un ceva mare
 Parada de epoca, cu 5 masini de tur
 In sfarsit o poza cu cazarea
 Aproape la Vltava
 Doar o strada mai e de trecut..
 Placutele vechi, cu scris in germana si ceha
 Am sarit direct peste seria de poze de revelion. Nu au iesit nici una prea relevanta. De mentionat doar ca harmalaia artificiilor a fost ultra determinata cam pana la 12:20 dupa s-a mai domolit. Aici, la plimbarea de seara
 Crasma la Parasutistu. Pot paria aur!
Inainte de inserat

Start typing and press Enter to search