duminică, 4 ianuarie 2015

Vamos a la playa

Asa cum ne-am propus, am inceput ziua cu niste plaja. Sper sa ma intorc acasa frumos bronzat. Casa moara fetilii. In drum spre plaja ne-am si ciondanit nitel, frateste, am si halit niste Burger King...e deja a 4-a vizita in 48 de ore...ceea ce ma face sa-mi reconsider optiunile. Ce fac cu viata mea?!

A scos dronele sa se joace cu drona

La insistentele mezinului am cautat alta plaja, in dorinta de liniste. Si a tot fost liniste vreo ora pana a aparut o echipa de...sport (se prea poate sa fi fost fotbal) care au inceput sa-si faca poze in apa, sa behaie, sa se pipaie colegial si asa mai departe. Cert e ca tranchilitatea care domnea  pana atunci (fiind o plaja mai indepartata) s-a cam dus dracu.

Dupa plaja am revenit la hotel sa facem un dus si am luat-o catre bazar caci dupa cum am inteles pe net, prin zona s-ar fi gasit si magazine cu materiale de costume/camasi. De retinut ca atunci cand folosesc termenul de bazar, ma refer mai degraba la un cartier intreg care abunda de diverse magazinase intinse pe multe strazi. Souk-ul, adica bazarul propriu zis, nu este de loc mare, si nici nu prea gasesti nimic interesant in el (decat daca vrei sa cumperi esarfe de "casmir" pentru mama si prietena, cum incercau aia sa ne combine).

Pe langa mii de alte cacaturi, am gasit si materialele mult cautate. Si mai ieftine si mai scumpe, si intr-un loc, o selectie impresionanta de unde sigur vom face toti niste achizitii inainte sa plecam.

 In ciuda cobrelor pe care i le-am aruncat, s-a gandit ca ar fi o idee sa ma imbarlige agatandu-mi esarfa de gat...reflexele mele au fost mai rapide decat el si l-am fentat pe fraier
 O strada aleatoare din cartierul bazar
 Deal with it, the indian version
 Si o alta strada aleatoare

Cum deja ne razbise foamea dupa vreo 2 ore de invarteala am zis sa mergem la mall, food-court-ul de acolo oferind o selectie ampla de mancaruri. Ca intotdeauna, am mai ratat o iesire, ne-am mai invartit nitel si pana la urma am ajuns la Dubai Mall, cel mai mare mall din lumeeeeee.

Dupa ce am dat o tura si am vazut ce restaurante s-au mai inchis/deschis de anul trecut (s-a inchis un restaurant mexican foarte bun si s-a deschis in locul lui o gelaterie...sad day) ne-am oprit la thailandezi. Eu mi-am primit mancarea, la fel si Bogdan si cand sa ii gateasca si lu asta micu....s-a terminat gazul. Si i-au dat banii inapoi si l-au trimis in alta parte.

Am mancat si apoi...invarteala...de pe la 5 pana la 11. Pana ne-am tocit talpile, ochii si gatul de la intors stanga dreapta. Desi Dubai Shoping Festival este in plin avant, scorurile la multe magazine au ramas nealterate. La altele erau derizorii...o camasa la TH redusa de la 600 la 450 nu prea ma incalzeste cu nimic; tot nu o sa dau 450 de lei pe o camasa ca nu m-a scapat mama in cap cand eram mic (cel putin nu din ce stiu eu).

Nu am incheiere asa ca...


Start typing and press Enter to search