sâmbătă, 10 ianuarie 2015

In loc de incheiere

Ne-am trezit cu noaptea in cap pentru ultimele cumparaturi caci mall-urile sunt departe si masina trebuia predata pana la 12:30. Am cumparat, am mancat, am pus benzina si le-am lasat masina la oagari. 

Nenea de la Hertz a fost destul de simpatic incat sa ne si lase mai aproape de casa ca sa luam un taxi, ceea ce am si facut.

Reintorsi la hotel am zabovit nitel la soare si piscina (+ jacuzzi cu apa calda...mmm) si apoi l-am condus pe varu' Sandel catre aeroport. Nenea taximetristul vorbea foarte prost engleza si nu a inteles ca tre sa ne lase si pe noi undeva in drum, ca sa mai dam o tura prin mall. Asa ca atunci cand am inceput sa vociferam frenetic (trecuse deja de locul unde trebuia sa coboram), ne-a lasat relativ in camp. Saracul era asa confuz ca nu aveai cum sa te superi pe el.

Asa ca odata ajunsi la mall deja eram obosit si vroiam sa zac. Ne-am preumblat ceva, ocazie cu care am vazut si cel mai scump gadget pe care mi-au cazut ochii vreodata: un televizor Samsung de 115.244. EURO! La cursul zilei, bineinteles. Adica 500.000 de dirhami. 

 Pe ce alte mici cacaturi mai poti sa dai banii, partea 2978
 Sa tot mananci cupcakes pe banda rulanta
 Cam pe aici ne-a lasat taximetristul, pe marginea unui lan de nisip. Mall-ul e la picioarele Burj Kalifai
Tot nu am nici o poza facuta din unghiurile astea, caci pe aici mereu am fost doar in masina si dupa cum se vede, nu prea sunt locuri de oprit
 Si iata cum arata arata 105 inchi in valoare de 115.000 Euro. 
Daca esti sarac si nu-ti permiti televizorul ala dar tot vrei ceva curbat si mare (pun intended), poti sa optezi pentru 3 televizoare mai mici care se pot pune in linie, la 13.000 si ceva de lei bucata
Toti aia in galben sunt sfetnici care sar pe tine sa te sfatuiasca in caz ca ai (sau nu) nevoie de ajutor. In poza a incaput doar o mica parte din magazin. Cred ca erau lejer la 30-40 de trepadusi de nu aveai loc de ei.

Acum ca am scris articolul si am terminat bagajul, ma bucur ca in sfarsit mi-a sarit somnul crunt care m-a incercat toata ziua. Hai ca ne vorbim acasa. Pace!

Start typing and press Enter to search