luni, 7 iulie 2014

Burger Day

Am vazut in sfarsit care este diferenta intre un hotel de 4 si de 5 stele. Caci, trebuie sa recunosc, la 5 stele nu am mai fost pana acum. In primul rand pretul, bineinteles. Si apoi, se pare ca chiar primesti ceva de banii aia.

De exemplu: si in camera de ieri si cea de azi, baia are bideu (cu capac ca la wc, nu asa oricum) cabina de dus si cada (separat de cabina). Si toate astea sunt separate de zona unde e chiuveta. Ce sa mai, fitza! Si in general poti sa mananci de pe jos. Mi-ar placea asa o baie si acasa. Alta diferenta a fost la micul dejun. Desi s-a mers cumva pe principiul bufetului suedez, "nu se compara".

Dupa ce am luat masa, ne-am facut check-out de la camera achizitionata de noi si check-in la cea oferita de King. Si apoi am plecat spre plaja. Ca sa vezi ce noroc, este un autobuz care merge pana la plaja si care are statie chiar langa hotel. Si ca sa fie totul frumos, ieri cand pierdeam vremea la receptie asteptand sa se incheie formalitatile, o tanti care tocmai pleca ne-a oferit cartelele ei de transport in comun caci nu apucase sa le cheltuie integral. Asa ca am mers gratis pana la plaja.

 Pentru Cristinica
 Columna lui Columb
 Alta poza din mers
 La Rambla din mersul autobuzului
Privelistea din noua camera de la etajul 19. Se vede cam tot!

Am ajuns la plaja, am facut baie, am vegetat, m-am uitat dupa fete. Alungati de caldura in jurul pranzului am purces sa cautam un loc unde sa mancam.

Andrei a gasit un local care de afara nu imi spunea foarte multe. Decat poate faptul ca era foarte aglomerat. Si ce stim despre mancatoriile aglomerate? Sunt, in general, bune. Si asa  a fost!

A fost cel mai bun burger pe care l-am mancat vreodata. Si nu foarte scump. Si, am precizat ca a fost bestial?

Dupa masa ne-am invarit mult prin Barrio Gothic si apoi iar la plaja. Si apoi la hotel pentru un dus si am plecat iar la drum. Era deja 10 noaptea si nu prea mai erau multe localuri deschise. Cumva, am ajuns iar la o hamburgherarie (de aici si numele articolului). Ceva mai scumpa, si nu chiar la fel de delicios ca la cel de la pranz, dar tot nu se compara. Inapoi in camera, articol, somn! Era sa adorm de vreo 10 ori cat a stat saracul sa incarce pozele caci in continuare aceasta functie merge in mod infect!

The tastiest burger!
 Hola!
Tipul cu skate si pepene, cel mai tare!


Start typing and press Enter to search