miercuri, 10 iulie 2013

Awesome stuff of Holland

Dupa ziua de Duminica la Rotterdam, ne-am trezit foarte greu si am plecat cu jumatate de avant la cumparaturi pentru acasa. Nimic fancy. Apoi am fost in parc sa ne mai holbam nitel la toti ciudatii de pe acolo si sa mai lancezim nitel la soare. Alta treaba sa stai sa te uiti la oameni cand trec creaturi de toate culorile, rasele si religiile, imbracati care de care mai fistichiu. Si marea majoritate rupti in gura, ceea ce ii face si mai amuzanti.

Un turn al lui Babel mult mai prietenos omului.

Si a venit si ziua plecarii. Adica ieri. Cum se face, cum se drege, desi am plecat in timp util catre aeroport, am pierdut avionul. Cineva, "nu spui ţine... persoană însemnată" a disparut cateva minute sa faca o achizitie de ultim moment si nu a revenit in timp util.

Avionul s-a dus in treaba lui la Paris ca nu era sa ne astepte pe noi si am ramas amanet fara cuvinte (si fara bani). Si fara bilet. Noroc cu tantiile de la KLM care ne-au ajutat sa iesim din impas. Bineinteles, contra unei sume modice de 184E de fes.

84E schimbarea de zbor si inca 100 faptul ca am facut upgrade la locul in avion. Nu ca am fi vrut, dar erau singurele libere. Si asa se face ca am dat de la Amsterdam la Paris decat am dat de la Bucuresti la Amsterdam dus-intors. Cu aceasta ocazie trebuie sa ii multumim lu' Titi fara al carui ajutor financiar ramaneam la sol. A mai fost si o alergatura dupa internet prin aeroport ca sa imi pot transfera banii din contul de economii in contul curent, pana mi-am dat seama ca si telefonul are net, doar ca costa pe roaming. Fuck it, bani sa fie!

 Macar ne-am prins conexiunea catre Bucuresti, asta nu fara sa injuram copios aeroportul din Paris si pe francezi in general (futu-i in gura!!). Ok, deci avem zbor de la poarta L27. Numai ca nu se precizeaza poarta pe nici unul din indicatoare. Ni-mic! Ca si cum ar trebui sa ghicesti pe unde sa o iei. Noroc ca i-am intrebat pe aia din aeroport cum se ajunge si dupa 3 oameni intrebati am dibuit drumul. Asa se face corect, nu? Sa stai sa pierzi vremea aiurea sa intrebi in loc sa te iei dupa semne. Futu-i in gura de francezi. Si apoi la security check cei mai de cacat angajati dintr-un aeroport, de iti venea sa ii iei si sa ii dai cap in cap.

Vorba lunga, saracia omului, am ajuns acasa, ne-am gasit bagajele pe banda, ne-am dus la somn.

In loc de incheiere vreau neaparat sa pun cateva poze pe care nu am apucat sa le pun in alta parte. Altele fata de cele pe care le-ati vauzt deja, bineinteles.

 Daimler. Nici nu stiam ca au facut limuzine de lux
 In spate avea televizor, ok? Televizor si masuta, din fabrica
 Si uite asa apare filmarea ta la stiri
 Daaaaim! ler
Un avion vechi cu elici

Astea au fost toate facute in aceeasi zi. Si mai am!

 Asta Bentley nenicule!

 B


 Si masina visurilor mele. Am avut un mic orgasm dupa ce am fotografiat-o

 Romeo. Alfa Romeo


 Porsche

 Pentru Culturel

 RRolls
 Volvo
 Burton? 
Cand imi iau o barca cu Titi, asa o sa o botezam
 Pontiac ceva
Whut is this?!
 Citronella
Is it a bird? Is it a plane?
Porsche 912
Dupa rotile umflate si numarul curat deduc ca era in stare de functionare

 Buick, ca si cum nu se poate citi cu ochiul liber
 In armata ie greu. Dar mai ales naspa
Au ajuns pana aici. Tot nu mi-e clar ce vor sa faca cu Basarabia asta
Si veceurile publice mimand un confesional. In planul secund, Florin mictionand
Pentru final, o poza din Utrecht, de pe banca unde am zacut sa ne refacem fortele

Si mai ales sa nu uitam. Strigam toti in cor odata, da? Futu-i in gura de francezi!!!

Start typing and press Enter to search