marți, 2 iulie 2013

4+5=9

Ieri dimineata au plecat acei baieti curajosi pentru ultima etapa de 2 saptamani. Numai noroc din partea noastra! In rest am dormit si ne-am odihnit.

Azi era soare cand am facut ochi, am sarit in textile si i-am lasat pe cei obositi sa-si faca somnul de frumusete. Directia magazinul de inchiriat biciclete.

Am vazut tot orasul in doua ore. Eufemistic vorbind. Revin cu poze.

 Paul cu bagajele facute si pregatit de plecare
 Dan terminase si el
Si au plecat, directia Bruxelles 

Acolo unde am intrat sa imprumut o bicicleta, inchiriau de doua feluri. Scumpe sau ieftine respectiv cu frane normale sau cu frana pe pedala. Cum aveam la Pegas cand eram mic, acum 200 de ani. In consecinta, si intamplator fiind si mai ieftine, am luat o bicicleta cu doua roti si frana pe pedale si m-am aventurat prin oras. Cam greu sa ma re-obisnuiesc cu franatul ala dubios, mai ales cand vroiam sa pun piciorul jos si sa si franez in acelasti timp. Dar cumva am reusit sa nu ma sinucid pe drum. Ba chiar am reusit sa fac poze din mers, desi doar una din cinci a iesit cat de cat.


 Poze in premiera de pe banda de biciclete
 Din nou, parcarea de biciclete de langa gara
 Si alte canale 

Peisajul se schimba destul de des daca mergi prin oras cu doua roti. Printre multe altele am gasit si acest loc foarte cool undeva intre blocuri, nu departe de casa, unde se impreunau 4-5 canale organizand un fel de lac ad-hoc.
 Lac + view


 Dintre capturile auto ale zilei
 Pe aici cred ca era un canal important caci treceau des si ambarcatiuni de marimi considerabile
 Blocul din zare langa care am si ajuns pana la urma
 Cine-i hipster?
 Intrarea in unul din parcuri. Da, parcuri, caci mobil fiind am vizitat trei diferite
Iar la orizoantala

Un mic factoid: acum cateva zile in jurul pranzului au inceput sa sune sirenele antiaeriene de ziceam ca ne ataca Bin-Laden si au tinut-o asa cateva minute bune. Mai tarziu am aflat ca in prima Luni a fiecarei luni, in jurul pranzului se pornesc aceste sirene anti-aeriene, de proba. 

Start typing and press Enter to search