duminică, 30 iunie 2013

Dai Trii

Micul dejun aka masa de pranz a decurs pe la 4 dupamiaza. M-am trezit cu mahmureala pe la 12 si am tras sa scriu articolul (pe scurt) dupa care am crashat inapoi in pat pana m-a trezit Andreea cu masa (facuta ca si ieri de Edi si constand in omleta cu rosii si cascaval de-al lor cu chimion. Dubios combo). Si galagia. "Ba Pinguinule trezeste-te baa, tu n-auzi? Edi, dormi?" si hap imi sare in cap si ma trezeste cu spume la gura.

Insista ca pe la ora 5 or sa vina niste baieti. "Ce baieti ma, lasa-ma sa dorm!" "Tu n-auzi ca vin oamenii aia, vrei sa te gaseasca in pat?" "Ba ma lasi, mai e o ora!" "Da, dar nu e frumos maaaa! Hai trezeste-te!" Yay. Mestecand niste injurii si inghitind in sec ma trezesc majestuos si rasufland greu ca un pasa . Aproape a trecut mahmureala; nu pot manca prea mult.


Lui Edi chiar ii era foame. Nom nom nom!

Baietii mai intarzie caci au avut vreo doua pene de bicicleta (la distanta de 1km una de alta; deh, camere romanesti) . Dupa ce ii culege Andreea din Dam pe Dan si Paul, se infiinteaza cu ei pe la ora 6. Bucatareasa sef bagase la copt un pui si pana s-au intors cei doi proaspat veniti (plus sefa) puiul se facuse fix jumate din cat era inainte (umplut cu apa domle'!)

Am facut cunostinta si am inceput sa ne cunoastem nitel la un copanel de pui cald.

 Contre jour gone wrong
 Paul
Dan

Si-au luat liber doua luni si au pornit sa bata Europa cu bicicleta, cu scopul de a atinge 4 mari diferite. Oradea-Budapesta-Viena-Praga-Berlin-Hamburg-Amsterdam. In fata blocului aveau strabatuti 2974 de km, cu diverse peripetii pe care nu le voi descrie aici. Marea Baltica si a Nordului bifate.

Edi a iesit in oras sa faca prima plimbare singur. A ajuns pana unde drumul se incurca putin si probabil a luat o alta straduta, s-a ratacit, s-a plimbat ceva si apoi a revenit spre casa. Noi am stat si am depanat povesti de calatorie si impresii. Chiar am simtit ca expresia "the more, the merrier" se aplica daca adaugi niste oameni simpatici in mix.

Pentru cineva care nu a mai mancat o masa calda sau nu a mai dormit sub un acoperis de la Hamburg puiul a intrat ca uns.


Au vazut foci la Marea Baltica acolo unde noaptea venea pe la 11:30.

Cam asa se vedea pe la orele zece jumatate

Am glumit, ras si facut caterinca. E marfa sa ai de-a face cu niste romanasi de-ai nostri care sunt altfel de oameni, si mai ales in deplasare. The more the merrier!

The Hipster Hamsterdam

PS: pagina lor de facebook este aceasta - https://www.facebook.com/EuroseasOnTheWheels?fref=ts 
Intrati acolo pentru mai multe poze si impresii.


Start typing and press Enter to search