sâmbătă, 29 iunie 2013

Day too

Viata e greu, cum zicea mai ieri marele Toparceanu.
Pana ne-am trezit, pana s-a dus Edi sa ia de mancare, a facut omleta, pana am scris articolul, am scos pozele si am incins o bataie la dush s-a facut 3 si. Asa ca sa iesim si noi din casa. Departe nu am ajuns oricum, decat pana in Vondel Park.

Lu' unu ii era frig, lu' alalalt ii venea sa mearga la buda rau de tot asa ca am stat doar vreo jumatate de ora pe banca, admirand peisajul. Avem si noi parcurile noastre frumoase acasa (fan declarat Cismigiu) dar asta era mai epic. Cum ar trebui sa arate o natura idilica, daca ar avea bunavointa sa se aranjeze optim de capul ei.

Prin oras am intersectat cateva masinute mai old school, care mi-au placut maxim.

 Volvo Ceva
Chrysler LeBaron

Si inca nu incepuse sa ploua! Oricum, aerul are mereu calitatea aia pe care la noi o are doar dupa ce a plouat serios si totul inca miroase a proaspat.

La restauranul unde mananca Die Antwoord

Dupa parc am mers acasa, am mai stat vreo ora aiurea si am iesit iar cu forte si haine proaspete. Directia Piata de flori. Multa aglomeratie, multe magazine cu cacatisuri de tot felul pe care mai mai ca ai da banii daca nu ai fi vazut deja inca vreo 300 de articole pe care ti le-ai fi cumparat. 

A inceput sa si ploua asa mocaneste dar sustinut si ne-a manat incet incet spre casa, nu fara sa ne mai clatim ochii in locuri depravate!

 Intrarea in parc (una dintre multele)

The all seeing tree

Ce-am mai aflat azi: de ce au strazile asa curate incat ajungi acasa si intri incaltat fara nici un stres.

 D'aia!
Cea mai hais casa ever. Zici ca nu se poate hotari pe ce parte sa se surpe mai intai

Tatica asta este fix langa Oudekerk, cea mai veche biserica din oras (de pe la 1307 toamna). Langa care biserica se insira o gramada de vitrine rosii, majoritatea intesate cu negrese grase. You wil never ever ever be this cool Biserica Ortodoxa Romana!

Rastafarianu'




Start typing and press Enter to search